A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокоровицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

ОПИТУВАННЯ

Міністерством молоді та спорту України у співпраці з Державною службою статистики України на платформі https://survey.stat.gov.ua створено анкету для проведення онлайн опитування населення для моніторингу основних показників рухової активності різних вікових груп та соціальних верств населення, стимулюючих і стримуючих факторів. Опитування проводиться в усіх регіонах України з 18 грудня 2023 року по 18 січня 2024 року серед різних груп населення з 18 років і до 65 років та старші. Враховуючи наведене, просимо Вас долучитися до опитування https://survey.sportforall.gov.ua.

09:43:54 16.01.2024

Інтерактивний івент  «Стежка ментального здоров’я»

Працівниками відділу охорони здоров’я, соціального захисту населення та праці і працівниками Білокоровицької АЗПСМ, 10.01.2024 року на базі Білокоровицької сільської ради було проведено інтерактивний івент  «Стежка ментального здоров’я», з метою привернути увагу до важливості підтримання ментального здоров'я, навчити зберігати стійкість та душевну рівновагу в найскладніших ситуаціях, а за потреби — звертатися за допомогою до фахівців.

16:33:26 10.01.2024

«Ментальне здоров’я – очима підлітків»

Управління соціальної політики Коростенської районної військової адміністрації оголошує конкурс дитячих малюнків «Ментальне здоров’я – очима підлітків» (далі Конкурс).

16:32:09 10.01.2024

НАГОРОДЖЕННЯ ВІДЗНАКАМИ МІНІСТЕРСТВА ОБОРОНИ УКРАЇНИ МЕДАЛЛЮ ЗА ПОРАНЕННЯ

27 грудня 2023 року, перед початком засідання виконавчого комітету Білокоровицької сільської ради, відбулося нагородження відзнаками Міністерства оборони України медаллю за поранення наших земляків Любиченка Володимира Костянтиновича та Вернигорова Максима Вікторовича.

11:21:34 29.12.2023

ЗВІТ ПОЛІЦЕЙСЬКОГО ОФІЦЕРА ГРОМАДИ

27 грудня 2023 року на засіданні Виконавчого комітету Білокоровицької сільської ради розглядався звіт поліцейського офіцера громади Капітана поліції Корнійчука Віталія Анатолійовича щодо забезпечення законності та правопорядку на території Білокоровицької сільської територіальної громади за період роботи з 01 серпня 2023 року і по даний час.

15:49:42 28.12.2023

“Жіноча єдність – сила для Перемоги!”: Проєкт Підтримки жінок ветеранів та ВПО в Житомирі

19 та 20 грудня в Житомирі відбулася подія, яка уособлює силу жіночої підтримки та єдності. За ініціативи громадської діячки, голови ГО “Мир на долоні”, а також радниці начальника Житомирської ОВА з гуманітарних питань і ментального здоров’я Ірини Гладкої, було розпочато реалізацію проєкту “Жіноча єдність – сила для Перемоги!”. Який побудований на принципі “Рівна – рівній”, покликаний надати підтримку жінкам ветеранів та внутрішньо переміщеним особам (ВПО).  

14:58:35 21.12.2023

Детально про те, як пенсіонерам пройти відеоідентифікацію

❗️З грудня цього року пенсіонери з числа ВПО, які отримують пенсійні виплати через АТ «Ощадбанк», можуть пройти ідентифікацію за допомогою відеозвʼязку. ✅ Для цього потрібно зайти на вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua та заповнити заяву. Як це зробити, ми показали в мультфільмі. ❗️Якщо Ви не можете подати заяву через портал, зробіть це через Контакт- центр Пенсійного фонду України. ✅ Для цього зателефонуйте за номером: 0800 503 753 або (044) 281 08 70, (044) 281 08 71. ✅ Після з’єднання, із переліку запропонованих питань оберіть «Питання щодо виплати пенсій та ідентифікації», після цього натисніть цифру 3 (три) на клавіатурі телефону. Цей мультфільм створений ГО “Громадський холдинг “ГРУПА ВПЛИВУ” за підтримки Міжнародної фундації виборчих систем (IFES), Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та британської допомоги (UK aid) від Уряду Великої Британії. Будь-які думки, висловлені в цьому мультфільмі, належать авторам і не обов’язково відображають погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів та Уряду Великої Британії.  

14:53:56 21.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь