A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокоровицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Нітрати у питній воді

Невідповідність питної води санітарно-мікробіологічним вимогам є основною причиною підвищення захворюваності серед населення на такі інфекційні захворювання, як вірусний гепатит А, черевний тиф, дизентерія, холера, ротавірусні інфекції, лептоспіроз тощо, а також хвороби, пов’язані з хімічним забрудненням води, серед них і водно-нітратна метгемоглобінемія.

09:52:21 16.04.2024

#безбарєрність: На сторінці Invictus Games: Team Ukraine триває реєстрація кандидатів до національної команди, яка представить Україну на Іграх Нескорених

На сторінці Invictus Games: Team Ukraine триває реєстрація кандидатів до національної команди, яка представить Україну на Іграх Нескорених 2025 у Ванкувері-Вістлері, Канада.

11:44:19 15.04.2024

#Безбар’єрність: Як підійти до людини із порушеннями зору. ІНФОГРАФІКА

Людину з порушеннями зору не варто хапати за руку, намагаючись провести вулицею, бо це – втручання в її особистий простір. Натомість можна запропонувати допомогу, і якщо людина погодиться, запитати, як саме ви можете це зробити.

11:36:28 09.04.2024

ОГОЛОШЕННЯ

повідомлення про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля

12:50:20 05.04.2024

ОГОЛОШЕННЯ

Білокоровицька сільська рада повідомляє, що розпорядженням голови ради оборони Житомирської області від 14.03.2024 №13 "Про введення в дію рішення ради оборони Житомирської області" ЗАБОРОНЕНО суб'єктам господарської діяльності реалізація алкогольних та слабоалкогольних напоїв з 22:00 по 08:00 на час дії правового режиму воєнного стану.

10:42:25 22.03.2024

Щодня рятувальники ДСНС ліквідовують загоряння на відкритих місцевостях. Здебільшого їх причиною є саме людський фактор: необережне поводження з вогнем чи навмисні підпали — спалювання сухої трави та сміття

Такі пожежі дуже швидко поширюються на значну площу, особливо у суху вітряну погоду, знищують гектари лісових масивів, шкодять довкіллю, можуть спричинити пожежі житлових будівель та споруд, і навіть стати причиною травмувань і загибелі людей.  

13:27:14 15.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь