A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокоровицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

ГРИП І КОРОНАВІРУС: СПІЛЬНЕ ТА ВІДМІННЕ

Осінньо-зимовий період традиційно позначений зростанням захворюваності на грип. Водночас вже майже три роки у нашій країні продовжується епідемій кононавірусу (CJVID-19).  У цих інфекційних  захворювань   є  чимало спільних рис. Вірус грипу і коронавірус мають схожі шляхи передачі і нерідко також  подібні  за клінічною картиною.

09:47:25 09.12.2022

З 2023 року припиняється виплата деяких компенсаційних виплат за надання соціальних послуг з догляду.

Урядовим рішенням з 01.01.2023 року припиняється виплата деяких видів компенсацій особам, які здійснюють догляд за родичами похилого віку або особами, які не здатні до самообслуговування, а саме:

09:00:54 08.12.2022

У РАЙОННОМУ СЕКТОРІ ПРОБАЦІЇ ІЗ ЗАСУДЖЕНИМИ ГОВОРИЛИ ПРО НАСИЛЬСТВО ТА ЙОГО ВИДИ

Із суб’єктами пробації Коростенського районного сектору №3 філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області, в рамках щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яка триває в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно, проведена 07 грудня 2022 року інформаційно-просвітницька та профілактично-виховна робота. Зокрема, фахівцем соціальної роботи Світланою Величанською спільно з начальником Коростенського районного сектору №3 з питань пробації майором внутрішньої служби Анжелою Козловець обговорили з суб’єктами пробації проблеми подолання насильства у сім’ї, жорстоке поводження з дітьми та які мають бути заходи щодо запобігання насильству, а також надано практичні поради як не стати жертвою домашнього насильства, як позбутися синдрому жертви та куди потрібно звертатися за консультаціями чи допомогою у випадку, якщо потрапили у ситуацію, пов’язану з насиллям.

09:00:32 08.12.2022

СТАН ЗАХВОРЮВАНОСТІ НА ГРИП ТА ГРВІ СТАНОМ НА 05.12.2022.

Впродовж останнього тижня, за період з 28 листопада по 4 грудня в Житомирській області на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції захворіло 5268 осіб -- що на 7,2% хворих більше, ніж за попередній тиждень. Зростання захворюваності відбулося як серед дітей, так і серед дорослого населення, проте показник захворюваності знаходиться на низькому рівні інтенсивності епідемічного процесу.

08:59:21 08.12.2022

ДРАТІВЛИВІСТЬ: ПРИЧИНИ І ПРОФІЛАКТИКА

Теперішнє життя для більшості з нас є вкрай нервовим. До безлічі щоденних проблем, метушні та клопотів додався інші страшний чинник -- війна. Повітряні тривоги, величезний масив воєнних новин в Інтернеті (почасти – драматичних), обмін тривожними думками з рідними та друзями – всі ці чинники поміж іншого призводять й до появи у багатьох постійного відчуття дратівливості. І це недобре – адже подібний стан може стати причиною значно серйозніших психічних розладів чи хвороб.

08:58:22 08.12.2022

З 1 січня 2023 року припиняється автоматичне (продовження через воєнний стан) продовження нарахування допомог одиноким мамам та малозабезпеченим сім'ям та інш.

30.11.2022 року набула чинності постанова "Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо призначення окремих видів державної допомоги та соціальних стипендій" прийнята на засіданні Уряду 15 листопада 2022 року під номером 1320, якою були внесені зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 7 березня 2022 р. № 214 “Деякі питання надання державної соціальної допомоги та пільг на період введення воєнного стану”, а саме: на період введення воєнного стану надання державних соціальних допомог та пільг, які було призначено раніше, продовжується особам, які проживають на території територіальних громад, включених до переліку територіальних громад, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні).

08:57:43 08.12.2022

16 днів проти насильства

Упродовж 16 днів, з 25 листопада до 10 грудня, акцентується увага на важливості подолання будь-яких форм насильства у громадській чи приватній сферах, що є порушенням прав людини.

10:29:32 05.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь