A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокоровицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Рекомендації для населення у разі виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із підтопленням (затопленням)

В результаті підтоплення та забруднення джерел децентралізованого водопостачання (громадських та індивідуальних колодязів) присадибних ділянок, господарських дворів, в тому числі вигрібних ям, надвірних вбиралень, гноєсховищ, існує ризик спалаху інфекційних захворювань, повʼязаних з водним фактором передачі збудника інфекції.

12:03:11 06.04.2023

УВАГА!!! Будуть проводитися ремонтні роботи ліній електропередач на території Білокоровицької ТГ.

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах на території Білокоровицької ТГ, в період з 05.04.2023 року по 07.04.2023 року та з 10.04.2023 року по 12.04.2023 року будуть проводитися ремонтні роботи  за наступними адресами:

11:52:31 03.04.2023

ПАСПОРТ БЕЗ ЧЕРГ!

Попри складні умови воєнного стану Міграційна служба прагне до створення зручних і доступних умов для отримання адміністративних послуг.  Оформити або відновити паспортні документи можна у БУДЬ-ЯКОМУ підрозділі незалежно від місця реєстрації. Адміністративні послуги доступні у 19 підрозділах Міграційної служби Житомирської області -     https://dmsu.gov.ua/zhytomyr/pidrozdily.html .   Для оформлення ID-картки та закордонного паспорта не доведеться витрачати час у чергах. Наші працівники забезпечать для вас комфортне та швидке обслуговування.  Документи можна оформити звернувшись безпосередньо до підрозділів Міграційної служби Житомирської області у поточну чергу або записатись на прийом у зручний для вас час за допомогою онлайн-сервісу «Електронна черга» - https://dmsu.gov.ua/services/online.html. Окрім того, ви маєте змогу одночасно оформити паспорт громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Детальніше за посиланням -  https://dmsu.gov.ua/news/dms/13853.html.  Нагадуємо, що вартість вказаних документів складає: • паспорт громадянина України (ID-картка): нетерміновий – 450 грн.;  терміновий – 820 грн.  • паспорт громадянина України для виїзду за кордон: нетерміновий – 856 грн.;  терміновий – 1496 грн. Міграційна служба Житомирської області надає консультації за номерами "гарячих ліній": (098)709-0601, (0412)42-21-12 та особистими повідомленнями на офіційній сторінці у Facebook –  https://www.facebook.com/udmszht.

09:33:58 29.03.2023

Важлива інформація - рятує долі людей!

3 метою поширення інформації про евакуацію з небезпечних регіонів, видачу гуманітарної допомоги, оновленої інформації про внутрішньо переміщених осіб, відновлення звільнених територій, соціальні гарантії для переселенців i мешканців звільнених територій.

09:14:33 20.03.2023

Час повертати своє!

Сучасна країни пишеться зараз. Не спостерігай, дій! Заповнюй анкету добровольця і долучайся до штурмових бригад МВС, які звільнятимуть місто Донецьк, Луганськ та інші окуповані території разом з Кримом. Гарантуємо бойові зіткнення на передовій. Ти сам обираєш бригаду та напрям наступу і гарантовано потрапляєш до однодумців. Захищай країну та своїх рідних, ставай добровольцем!  

14:46:26 10.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь