A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокоровицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

ДО ВІДОМУ ПАСІЧНИКІВ

Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України  19.02.2021 року видано наказ № 338 «Про деякі питання у сфері бджільництва», де затверджено Порядок видачі ветеринарно-санітарного паспорта пасіки.

08:33:30 17.05.2022

Застереження!

З метою убезпечення жителів Білокоровицької громади від провокативних дій з боку третіх осіб 9 травня, наголошуємо та доводимо до мешканців громади інформацію про кримінальну відповідальність за поширення символіки тоталітарних режимів, а саме ст. 436-1 передбачена кримінальним кодексом України за виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганди комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів.

13:54:37 05.05.2022

Рішення комісії з питань техногенної-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Рішенням комісії з питань техногенної-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Білокоровицької сільської ради ( протокол №7 від 02 травня 2022 року) дозволено з 02.05.2022 року реалізацію торговими закладами алкогольної продукції при умові дотримання вимог статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

16:07:25 02.05.2022

Поминальна неділя!

У народі кажуть, що до Великодня Бог відпускає душі померлих на землю. Вони спостерігають за своїми нащадками і тим, як ті живуть, шанують предків. А протягом Світлого тижня, першого тижня після Великодня, треба запалювати на вікні свічку, щоб душі знайшли дорогу додому, і класти кілька пасхальних яєць, щоб нагодувати їх.

14:16:00 30.04.2022

МВС Застерігає!

З метою убезпечення жителів Білокоровицької громади від провокативних дій з боку третіх осіб в переддень травневих свят, наголошуємо та доводимо до мешканців громади інформацію про кримінальну відповідальність за поширення символіки тоталітарних режимів, а саме ст. 436-1 передбачена кримінальним кодексом України за виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганди комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів.

17:35:37 29.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь