A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокоровицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

#ТиЯк: Аптечка швидкої психологічної допомоги

Які ліки обов’язково мають бути в домашній аптечці, щоб полікувати застуду чи обробити рану, ми добре знаємо. А як щодо аптечки, у якій буде зібрано найнеобхідніше для того, аби подбати про себе у стресі?

14:10:32 26.04.2023

#ГвардіяНаступу: Хартія здобуває волю

«Хартія» виникла на початку повномасштабної війни як добровольчий підрозділ. Її бійці обороняли Харківщину та одні з перших вийшли на кордон з російською федерацією під час контрнаступу ЗСУ. Хартійці захоплювали та знищували військову техніку й піхоту ворога. Вели тривалу оборону ділянки фронту в зоні відповідальності (с. Руська Лозова та с. Стельмахівка). Проводили аеророзвідку та коригування вогню артилерійських систем. «Хартія» — це єдиний добровольчий підрозділ у Бахмуті. Тепер новий етап підрозділу, адже «Хартія» стала 13-ю бригадою Національної гвардії України.

14:08:08 26.04.2023

Шукаємо тих, хто бажає створити дитячий будинок сімейного типу, прийомну сім’ю, взяти на виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування

За умови втрати дитиною батьківського піклування служба у справах дітей вживає вичерпних заходів щодо влаштування дитини в сім'ю громадян України. Одними з сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування є дитячий будинок сімейного типу  та прийомна сім’я.

10:33:33 25.04.2023

Гвардія наступу: Міністр МВС Ігор Клименко відвідав тренування штурмової бригади «Лють» Національної поліції

«Бійці опановують різні види озброєння, відпрацьовують основи штабної культури. Словом, готуються, щоб швидше вигнати ворога та звільнити всі українські землі», — зазначив міністр. #ГвардіяНаступу https://www.facebook.com/watch/?v=1592935271183298

11:22:32 18.04.2023

Міста Героїв — це українські міста, міста великих людей, які героїчно борються з ворогом та чинять спротив

Ці люди, ризикуючи життям, стають до ворога обличчям та вимагають звільнити їхню землю. Це ті, хто таємно саботує діяльність росіян та не дозволяє розгорнути роботу окупаційних адміністрацій.

11:16:02 18.04.2023

UNICEF Ukraine

В рамках програми допомоги, яка здійснюється Дитячим фондом UNICEF Ukraine Білокоровицька громада отримала сучасну модульну котельню теплопродуктивністю 190 кВт.

13:26:03 17.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь