A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокоровицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Житель Білокоровицької територіальної громади МИКОЛА ІВАНОВИЧ ЛЮБИЧЕНКО віддав своє життя за Україну і завтра повертається додому назавжди.

Завтра, 25 жовтня, орієнтовно о 11:00 год. зустрічаємо нашого захисника від траси Бучмани до села Білокоровичі та до вулиці Зарічна 30.

11:15:21 24.10.2023

#СтопШахрай: Як не стати жертвою шахраїв в інтернеті

Сьогодні важко уявити наш світ без онлайн-реальності. Інтернет проник у більшість аспектів нашого повсякденного життя. Завдяки йому, ми можемо легко закуплятись, оплачувати рахунки, замовляти страви з ресторанів або навіть знайти місце для проживання. Проте ця зростаюча залежність від віртуального світу привела до посилення шахрайської активності. Як забезпечити себе в мережі та уникнути шахрайства? Ось кілька порад, які допоможуть уникнути шахрайства в інтернеті:

11:14:55 24.10.2023

Корисна інформація для платників податків

Податкова інформує: Щодо пом’якшень у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг Головне управління ДПС у Житомирській області інформує, що процес фіскалізації в Україні не відбувся одномоментно, а тривав протягом багатьох років, запроваджувався поетапно та супроводжувався встановленням широкого спектру пільг для суб’єктів господарювання.

13:59:19 18.10.2023

Опитування для ветеранів російсько-української війни

За ініціативи Українського ветеранського фонду Міністерства у справах ветеранів України, Соціологічна група «Рейтинг» провела IV Загальнонаціональне опитування. У рамках цього дослідження визначилось актуальне ставлення суспільства до ветеранів російсько-української війни, уявлення про образ ветерана, потреби та можливі проблеми, з якими стикаються ветерани у цивільному житті.

13:33:01 17.10.2023

ЯК ЗБЕРЕГТИ ПСИХІКУ?

10 жовтня --  Всесвітній день ментального здоров’я. Відзначається  він з 1992 року  з ініціативи Всесвітньої федерації психічного здоров’я (World Federation for Mental Health).  

10:37:31 10.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь