Білокоровицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Білокоровицька сільська рада шукає кандидатів у прийомні батьки.

Прийомна сім’я – це сім’я або окрема особа, яка не перебуває у шлюбі, яка добровільно взяла на виховання та для спільного проживання від 1 до 4-х дітей-сиріт чи дітей, позбавлених батьківського піклування.

15:51:05 29.07.2020

ДОПОМОГА РОДИНАМ, В ЯКІ ДІТИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ІНТЕРНАТНИХ ЗАКЛАДІВ.

     До Білокоровицької громади за сприяння Уповноваженого Президента України з прав дітей Миколи Кулеби від імені Конгресу українців Канади, Канадсько-Української фундації, Help Us Help та міжнародної корпорації Meest Express,які започаткували програму «Допомога дітям України», надійшла партія допомоги родинам, в які повернулися діти з інтернатних закладів.

12:47:30 29.07.2020

Національна академія статистики, обліку та аудиту – державний вищий навчальний заклад IV рівня акредитації запрошує абітурієнтів на навчання на 2020/21 навчальний рік для здобуття освіти Європейського рівня за наступними спеціальностями:

Публічне управління та адміністрування (публічне управління та адміністрування); Економіка (прикладна статистика та бізнес аналітика, економічна кібернетика); Облік і оподаткування (облік, аудит та оподаткування); Фінанси, банківська справа і страхування (публічні, корпоративні фінанси та фінансове посередництво, банківський та страховий менеджмент); Менеджмент (менеджмент зовнішньоекономічної діяльності).            НАСОА здійснює підготовку фахівців за ступенями вищої освіти  бакалавр, магістр за денною, заочною та дистанційною формами навчання,                            як на контрактній основі (за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб), так              і за державним замовленням. При цьому вартість навчання на контрактній формі є досить помірною

11:03:41 10.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь