Білокоровицька громада
Житомирська область, Коростенський район

КОРУПЦІЙНИЙ ЗЛОЧИН

Дата: 25.06.2024 08:14
Кількість переглядів: 89

За публічного обвинувачення прокурорів Олевського відділу Коростенської окружної прокуратури засуджено жителя Білокоровицької територіальної громади та визнано винним у наданні службовій особі неправомірної вигоди за невчинення службовою особою в інтересах того,  хто надає таку вигоду будь-якої дії з використанням наданої їй влади (ч. 1 ст. 369 КК України).

          Прокурором у суді доведено, що злочин скоїв 28-ми річний житель Білокоровицької територіальної громади Коростенського району Житомирської області. Так, в один з травневих днів поточного року місцевий мешканець надав службовій особі - поліцейському сектору реагування патрульної поліції, який перебував на добовому чергуванні з патрулювання території обслуговування з метою забезпечення порядку та публічної безпеки неправомірну вигоду у розмірі 1 000 гривень, ігноруючи попередження про притягнення до кримінальної відповідальності, за не притягнення його до адміністративної відповідальності за адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст.121 КУпАП та уникнення для нього негативних наслідків, які поклав у передні дверцята службового автомобіля.

          Вироком Лугинського районного суду Житомирської області відповідно до укладеної  угоди про визнання винуватості особу засуджено до покарання у виді штрафу, в розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, в сумі 17 000 грн.

          Наразі вирок не набув чинності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь