Білокоровицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Електронні сервіси ДПС – просто та зручно

Дата: 12.12.2023 10:58
Кількість переглядів: 57

Електронні сервіси ДПС надають можливість платникам спілкуватися з податковими органами, отримати всю необхідну інформацію, довідки, консультації, а також подати звітність дистанційно. Користування онлайн сервісами податкової – це зручно, економно у часі, безкоштовно, цілодобово.
Наразі найпопулярнішими податковими електронними сервісами серед користувачів є:
Електронний кабінет, який забезпечує безконтактні засоби взаємодії платників податків та ДПС з використанням сучасних інформаційних технологій та надає можливість, навіть у період дії воєнного стану, реалізувати свої права та обов’язки у сфері оподаткування в режимі онлайн. Користуватися цим сервісом можуть як юридичні, фізичні так і громадяни. Кабінет складається із двох функціональних частин: загальнодоступної (відкритої) частини, вхід до якої здійснюється без ідентифікації користувача, і приватної частини (особистого кабінету).
електронний сервіс InfoTAX, який надає платникам податків можливість через месенджери Telegram та Viber отримувати інформацію про стан розрахунків з бюджетом, результати обробки документів, строки подання звітності та сплати податків тощо. Сервіс актуальний для громадян та платників незалежно від обраної системи оподаткування чи їх організаційно-правової форми;
Мобільний додадок «Моя податкова», який дає можливість отримати інформацію про:   адресу реєстрації та фактичне місце проживання; обʼєкти оподаткування;  обовʼязок сплатити суму грошового зобовʼязання (ППР);  стан розрахунків з бюджетом, квитанції, відомості з Державного реєстру фізичних осіб, направити запит на отримання відомостей про суми виплачених доходів;  подати Податкову декларацію про майновий стан і доходи (податкова знижка), а також сплатити податки з використанням платіжних систем, не виходячи з дому, за 5 хвилин у смартфоні.  
Низка сервісів податкової служби доступна і на порталі Дія в розділі «Мої податки», де платники можуть отримати інформацію про свої податкові дані, стан розрахунків з бюджетом, дані про банківські рахунки, а також мають можливість сплатити податки та подати декларацію.
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь