A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокоровицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Благодійний фонд BGV Charity Fund спільно з німецькою ініціативою Hanseatic Help зібрали та передали 11 тис. повноцінних продуктових наборів українцям, які постраждали від війни

Дата: 06.03.2023 16:04
Кількість переглядів: 69

Благодійний фонд BGV Charity Fund спільно з німецькою ініціативою Hanseatic Help зібрали та передали 11 тис. повноцінних продуктових наборів українцям, які постраждали від війни. Набори були доставлені у три області: Харківська (деокуповані населені пункти), Кіровоградська та Житомирська. У Житомирській області продуктову допомогу отримали 6000 малозабезпечених і малозахищених родин. Не залишили осторонь і жителів Білокоровицької громади, які відносяться до вищевказаної категорії. Благодійний кошик від фонду BGV та Hanseatic Help складається з 8 позицій: борошно, чай, цукор, макарони, паштет, сіль, олія, крупи ячні.

Як зазначила директорка Благодійного фонду BGV Поліна Алдошина: «Фонд BGV Геннадія Буткевича вже протягом тривалого часу активно допомагає Житомирській області та її мешканцям. Це один із головних наших фокусів. Наприклад, у рамках проєкту «Важливий кожен» спільно з партнерами ми зібрали та передали 20 000 продуктових наборів для літніх людей, які проживають наодинці. Ще 6000 наборів ми зібрали спільно з Hanseatic Help для соціально вразливих верств населення. Фонд також допомагає облаштовувати пункти незламності та оснащує необхідним обладнанням об’єкти критичної інфраструктури: на Житомирщину було передано 35 генераторів, 40 буржуйок, партії продуктів харчування для міста та області, а також 8 автомобілів для військових. Підтримку від фонду отримали малюки Житомирщини у рамках нашої благодійної ініціативи для новонароджених. А обласному перинатальному центру ми передали товари для передчасно народжених дітей. Продовжуємо і надалі підтримувати Житомирщину та вірити у Перемогу».

Білокоровицька сільська рада від імені жителів громади щиро дякує за вашу підтримку та за ваші щирі і чуйні серця. За те, що ви не стоїте осторонь проблем простих людей. Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за життя і здоров’я мешканців громади. Нехай ваша доброта і щедрість повернуться до вас сторицею. Бажаємо вам всіляких благ і процвітань. Нехай Бог вам пошле міцного здоров’я, радості і щастя!

Разом – до перемоги!

Все буде Україна!
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь