Білокоровицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Інформаційна робота роз'яснення з Поліцією

Дата: 24.12.2021 12:56
Кількість переглядів: 440

Фото без опису

         23.12.2021 року інспектором сектору ювенальної превенції Коростенського РУП ГУНП в Житомирській області капітаном поліції Фещуком Максимом Віталійовичем,  дільничним інспектором поліції відділення поліції №2 Коростенського РУП ГУНП в Житомирській області старшим лейтенантом поліції Орловим Володимиром Сергійовичем та начальником служби у справах дітей Білокоровицької сільської ради Гузюком Анатолієм Олександровичем проведена інформаційно-роз’яснювальна робота з дітьми підліткового віку.

         Робота розпочалася з навчальних закладів Білокоровицької територіальної громади, а саме 23.12.2021 року було відвідано Білокоровицьку ЗОШ І- ІІІ ступенів №1. На порядку денному розглядалися питання:

  • обговорення проблемних питань, які виникають у навчальному та виховному процесі педагогічного колективу з учнями школи;
  •  налагодження ефективної співпраці, чіткого визначення взаємних зобов’язань щодо проведення профілактичної роботи та створення безпечного середовища для школярів у навчальному закладі;
  • профілактично-роз’яснювальна робота стосовно:  булінгу, кібербулінгу, вживання ненормативної лексики, попередження злочинів та правопорушень, вживання алкогольних та енергетичних напоїв, куріння тютюнових виробів та електронних сигарет, відвідування місць масового відпочинку- кафе, барів, дискотек.

                Працівниками поліції було викликано батьків учнів Білокоровицької ЗОШ №1, які вчинили вище вказані правопорушення, проведено бесіду, роз’яснено їх права та обов’язки щодо виховання дітей та складено відповідні акти та протоколи.

         Також, було здійснено рейд в сім’ї, які перебувають на обліку як такі, що потрапили в складні життєві обставини де також проведена робота стосовно належного виконання батьківських обов’язків та складені відповідні акти.

         Білокоровицька сільська рада дякує працівникам поліції Коростенського РУП ГУНП в Житомирській області та сподівається, що подальша робота з іншими навчальними закладами та сім’ями Білокоровицької ТГ буде такою ж плідною.

 

Представиники поліції викликали до школи батьків учнів, провели бесіду та склали відповідні акти.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь