A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокоровицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Що ж 2020-й завершується

Дата: 31.12.2020 11:57
Кількість переглядів: 536

Що ж 2020-й завершується? Сподіваємося, що разом з ним закінчаться всі негаразди і проблеми, проти яких ми наполегливо крокували разом з вами. Ні для кого не секрет, що не тільки для Білокоровицької ОТГ України, а й для всього світу 2020 рік видався не найлегшим, проте за цей період ми максимально продуктивно працювали, мали як поразки, так і перемоги, але й виконали багато важливої роботи.??

Пандемія внесла значні корективи, але не дивлячись нінащо ми йшли далі та робили все можливе на користь і для розвитку нашого суспільства та беззаперечно громади.????

Згадуючи весь рік, я можу сказати, що було поставлено багато завдань та цілей які були вдало реалізовані проектами розвитку громади. Бюджет за 2020 рік виконано успішно на 103%, а це означає, що робота була спланована правильно, відповідно до бюджетних показників.????

У грудні місяці було проведено 3 сесії вже нового 8-го скликання Білокоровицької сільської ради, 1 засідання виконкому та 6 засідань постійних комісій. Ми вже прийняли низку важливих для громади рішень. Робота налагоджена, попереду нас чекають нові звершення, величезний обсяг роботи і проблем, які потребують правильних та негайних вирішень.

Ми з новими силами, задумами та планами їх реалізації крокуємо у новий 2021 рік. Я впевнений, що все найкраще попереду, наша згуртованість, відданість роботі, старання, бажання і мрії будуть втілені у життя.?? Ми разом з депутатами, працівниками, членами виконкому та жителями, зробимо все для кращого життя та розвитку нашої Білокоровицької громади.

Ми разом, а отже все в нас вийде!??

З повагою Білокоровицький сільський

голова

Сергій КоцурФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь