A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокоровицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Перша сесія VIII скликання Білокоровицької сільської ради

Дата: 04.12.2020 10:01
Кількість переглядів: 419

Фото без опису

Перша сесія VIII скликання Білокоровицької сільської ради, за участю голови, депутатів та жителів ОТГ, відбулася 1 грудня 2020 року. Голова Білокоровицької сільської територіальної виборчої комісії Лопата Валентина Василівна офіційно оголосила результати Перших місцевих виборів 25.10.2020 року. Відповідно до підсумків виборів на посаду сільського голови громади, участь в яких приймали 5 осіб – очільником Білокоровицької сільської ради став діючий сільський голова Коцур Сергій Леонідович, якому віддали перевагу 40,21 % виборців.

Також Валентина Василівна оголосила новообраних депутатів ради VIII скликання. Згідно результатів було обрано 22 депутати, 20 з яких були присутні на сесії.

Найстарший депутат нової ради Криволапчук Володимир Опанасович за традицією зачитав текст присяги депутатів. Також вступаючи у свої повноваження на 2 термін, урочисту присягу перед присутніми склав сільський голова Сергій Коцур.

Після урочистої частини, новобраний сільський голова відкрив перше пленарне засідання сесії нового скликання. На порядку денному першим питання розглядалося обрання секретаря Білокоровицької сільської ради. За результатами таємного голосування, секретарем було обрано Любиченко Наталію Володимирівну, якій було віддано 21 голос з 21-го. Серед важливих проєктів рішень – було обрання складу депутатських комісій, заступника голови, якою в підсумках виборів стала Содель Тетяна Петрівна, діючий заступник та призначення старост населених пунктів, які входять у склад ОТГ. Старостою Новобілокоровицького старостинського округу було призначено Томчука Андрія Павловича, а Бучманівського старостинського округу – Швець Раїсу Олександрівну. Також схвалено склад виконавчого комітету, чисельність якого становить 20 осіб. Розглянуто питання «Про затвердження структури та чисельності робочого апарату сільської ради»(зі змінами).

По закінченню засідання, Сергій Коцур подякував виборцям за виявлену довіру та закликав новообраних депутатів, членів комісій, виконавчий комітет, працівників апарату та жителів ОТГ до плідної співпраці, для покращення спільного життя та світлого і кращого майбутнього ОТГ та району в цілому.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь