Білокоровицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Білокоровицької громади було подвійне свято: відзначення Міжнародного жіночого дня та відкриття старшої групи Білокоровицького дошкільного навчального закладу №1 «Ромашка».

Дата: 15.03.2018 16:27
Кількість переглядів: 867

Фото без опису Фото без опису 

 

 На передодні Міжнародного жіночого дня  7 березня в жителів Білокоровицької громади було подвійне свято: відзначення Міжнародного жіночого дня  та відкриття  старшої групи Білокоровицького дошкільного навчального закладу №1 «Ромашка».  Ця довгоочікувана подія стала справжнім святом для дітвори та їх батьків. Різнокольорові повітряні кулі, весела музика, схвильовані батьки, почесні гості  – все говорило про те, наскільки значимо відкриття додаткової групи для жителів громади. Розділити радість з мешканцями громади та привітати їх з чудовою подією завітали: голова Білокоровицької сільської ради – Сергій Леонідович Коцур, заступник сільського  голови з питань виконавчих органів -  Тетяна Петрівна Содель, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Людмила Федорівна Остапчук. Гостей як годиться зустріли з хлібом і сіллю. Право перерізати червону стрічку було надано голові сільської ради Сергію Леонідовичу, який  у свою чергу подякував людям, що так багато доклали зусиль, для того щоб нарешті це дійство відбулося, а саме: Тетяні Миколаївні Шніпко  – директору закладу дошкільної освіти та всьому колективу ДНЗ №1 «Ромашка»,  Анатолію Вікторовичу Дереці, Федору Андрійовичу Панченку та Євгену Валерійовичу Шніпку, які зробили чудовий сучасний ремонт старшої групи. Майбутнііх першокласників привітала директор Білокоровицької ЗОШ I-III  ст. №1 – Людмила Володимирівна Мосєйчук.  За давньою українською традицією Протоієрей Андрій Настоятель Храму Різдва Пресвятої Богородиці  здійснив чин освячення  та благословив дітей. Дійство закінчилося в гостинних стінах дитсадка, де кожен міг помилуватися затишним убранством дитячих кімнат. Для присутніх педагоги та вихованці садочка підготували святковий концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню.Дошкільна освіта є першою сходинкою до здобуття якісних знань, фундаментом, на якому будується вся система освіти. Максимально охопити дітей дошкільною освітою, забезпечити її якість і доступність – таке завдання постало перед керівництвом громади.

 

Вик: Ленч Тамара Миколаївна (спеціаліст з питань культури, молоді та спорту)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь