A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокоровицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Олевське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області повідомляє, що в Україні фіксуються нові антирекорди за кількістю інфікованих коронавірусом.

Дата: 13.08.2020 09:41
Кількість переглядів: 561

Епідемічна ситуація вкрай напружена і небезпечна! 

Станом на 11 серпня до послаблення карантину не готові 9 областей: Волинська, Івано-Франківська, Львівська, Одеська, Рівненська, Сумська, Харківська, а також  Житомирська, де до «жовтої» зони карантинних обмежень відносяться м.Житомир, м.Бердичів та Житомирський, Любарський, Пулинський, Романівський райони, інші райони області віднесені до «зеленої» зони.  В Олевському районі станом на 11.08.2020 року зареєстровано 20 випадків захворювань на COVID – 19, з них 16 осіб видужало, 3 активних  та 1 летальний випадок.

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я за 5 місяців частка хворих молодих людей у віці 15-24 роки збільшилась утричі. У ВООЗ вважають, що молоді люди менш пильні щодо носіння масок та правил соціального дистанціювання. Також, до збільшення ризику зараження призводять подорожі та вечірки у переповнених клубах.

Голова ВООЗ Тедрос Гебрейесус заявив, що молоді люди не є непереможними. Вони можуть захворіти на COVID – 19, можуть передати вірус іншим та можуть померти від ускладнень.

Тому ми маємо пам’ятати, що через недбале ставлення до основних рекомендацій з протидії епідемії ми маємо страшний результат - кількість хворих збільшилась утричі. Пам'ятаймо, що — це не просто цифри, за кожною з них — життя людини!

 

Які обмеження діють у кожній зоні?

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь