A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокоровицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Білокоровицька сільська рада надаватиме 10 тис. грн. одноразової допомоги військовослужбовцям-контрактникам, які є мешканцями громади

Дата: 07.07.2020 17:00
Кількість переглядів: 1508

Білокоровицька сільська рада надаватиме одноразову матеріальну допомогу в розмірі 10,0 тис. грн. мешканцям громади, які перебувають на військовому обліку та підписали контракт на строк не менше 3-х років для проходження військової служби у Збройних силах України, Національній Гвардії України.

Відповідне рішення було прийнято 30 червня 2020 року, під час сесії сільської ради та затверджено «Програму підтримки військовослужбовців, зарахованих для проходження служби в Збройних Силах України, Національній Гвардії України за контрактом на 2020-2022 роки».

Йдеться про фінансову підтримку шляхом виплати одноразової грошової допомоги у сумі 10,0 тис. гривень кожному, хто зареєстрований та проживає на території Білокоровицької об’єднаної територіальної громади та підписав контракт з 01 січня 2019 року на строк не менше 3-х років для проходження військової служби за контактом у Збройних Силах України, Національній Гвардії України, відповідно до наказу командира військової частини про укладання контракту або поданих списків військовим комісаром.

За більш детальною інформацію прохання звертатись до відділу охорони здоров’я, соціального захисту населення та праці Білокоровицької сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь