A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокоровицька громада
Житомирська область, Коростенський район

ПРИВІТАЛИ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ГРОМАДИ

Дата: 19.06.2020 09:51
Кількість переглядів: 616

        День медичного працівника – це свято людей благородної професії, які своєю щоденною невтомною працею готові прийти на допомогу в найскрутніший час. Роль медичного працівника в нашому суспільстві завжди буде важливою й необхідною. І кожен із нас розуміє: здоров’я людей залежить від професійності, порядності й душевної доброти медика.

       Сьогодні, напередодні Дня медичного працівника, який буде відзначатись цієї неділі сільський голова Сергій Коцур та голова районної державної адміністрації Лариса Хоречко привітали колективи КНП «Білокоровицька АЗПСМ» Білокоровицької сільської ради та «Екстренної медичної допомоги» села Білокоровичі.

       У вітальному слові  Лариса Хоречко зазначила, що влада району одним із головних завдань вважає підтримку галузі охорони здоров’я, підвищення статусу медичного працівника. Побажала присутнім шани та вдячності від пацієнтів, міцного здоров’я та реалізації усіх планів і задумів та вручила почесну грамоту від імені районної державної адміністрації Наталії Ренкас - лікарю загальної практики сімейному лікарю КНП «Білокоровицька АЗПСМ» Білокоровицької сільської ради.

        Привітання працівникам медичної галузі линули і від сільського голови. Разом із щирими вітаннями Сергій Коцур вручив подяки за сумлінне й добросовісне виконання своїх обов’язків, багаторічну плідну роботу в сфері охорони здоров’я, вагомий внесок в розвиток медицини та з нагоди святкування Дня медичного працівника:
-Світлані  Курильчук – лікарю загальної практики сімейному лікарю КНП «Білокоровицька АЗПСМ» Білокоровицької сільської ради;

- Наталії Жеревчук – медичній сестрі загальної практики сімейної медицини КНП «Білокоровицька АЗПСМ» Білокоровицької сільської ради ;
- Наталії Шиш – молодшій медичні сестрі КНП «Білокоровицька АЗПСМ» Білокоровицької сільської ради;

 - Людмилі Помінчук– фельдшеру виїзної бригади «Екстренної медичної допомоги» с.Білокоровичі.

       Також із привітанням виступила головний лікар Людмила Орлицька та вручила грамоту від Житомирського департаменту охорони здоров’я – Людмилі Мартинюк – акушерці КНП «Білокоровицька АЗПСМ» Білокоровицької сільської ради.

        Низький уклін вам, шановні медичні працівники, за вашу невтомну працю та щире і відкрите серце. Завдяки вашій турботі та професійній майстерності у людини з'являється віра та надія на одужання і це найголовніше.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь