Білокоровицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Благодійна допомога від МБФ «КАРІТАС УКРАЇНИ»

Дата: 11.06.2020 11:41
Кількість переглядів: 874

 

 

Фото без опису

            З метою запобігання поширенню на території  громади гострої респіраторної хвороби COVID-19 та захисту населення в умовах надзвичайної ситуації, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2  отримано на безоплатній основі благодійну допомогу у вигляді  засобів індивідуального захисту та дезінфекції з подальшим переданням до КНП “Білокоровицька амбулаторія загальної практики сімейної медицини»  Білокоровицької сільської ради, а саме: маски медичні захисні, рукавички, костюми біологічного захисту, окуляри захисні, респіратори, безконтактний термометр, дезінфекційні засоби.

           Благодійна допомога надійшла від Міжнародного благодійного фонду «Карітас України», що входить в одну з найбільших міжнародних мереж благодійних організацій у світі та Європі, за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», яка реалізує Проєкт «Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19».  В рамках даного проєкту Програмою були закуплені засоби індивідуального захисту для запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2 .

            Висловлюємо слова вдячності всім добродійникам, які не залишилися байдужими, за ваші добрі й відкриті серця. Нехай Господь дарує всім міцне здоров’я, мир та благословення у здійсненні добрих намірів.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь