Білокоровицька громада
Житомирська область, Коростенський район

2 березня 2020 року відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Білокоровицької сільської об’єднаної територіальної громади

Дата: 03.03.2020 10:48
Кількість переглядів: 16083

Фото без опису

         2 березня 2020 року відбулось засідання  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Білокоровицької сільської об’єднаної територіальної громади. На яку були запрошені: Козловець Людмила Анатоліївна – начальник Олевського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області, Бондар Микола Анатолійович  - т.в. обов’язки начальника 31ДПРП смт. Бучмани Олевського району.  Орлицька Людмила Володимирівна– головний лікар КНП «Білокоровицька АЗПСМ» Білокоровицької сільської ради

          На порядку денному було одне питання – стан готовності профілактичних та протиепідеміологічних заходів з попередження завезення, розповсюдження на території громади  гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом.

       Начальник Олевського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Людмила Козловець  повідомила про поширення коронавірусної інфекції COVID -19 станом на 01.03.2020 року та описала симптоми хвороби і  дії під час виявлення гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом.

Наразі в Україні не зафіксовано жодного випадку захворювання на коронавірус COVID-19.

         Людмила Орлицька – головний лікар КНП «Білокоровицька АЗПСМ» Білокоровицької сільської ради , яка ознайомила присутніх з  наказом МОЗ, діями медичних працівників під час виявлення гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, профілактичними заходами в місцях масового скупчення людей, а також проблемні питання, які потрібно негайно вирішити.  Щоб вберегти здоров’я медичного персоналу, які у разі виявлення хворих на COVID-19 можуть контактувати з ними, потрібно мати необхідні засоби захисту на місцях для оперативного доступу до них ( захисний костюм, безконтактний термометр, захисна маска і т.д.).

Члени комісії визначили план заходів, необхідних для боротьби із загрозою прояву та поширення небезпечного коронавірусу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь