Білокоровицька громада
Житомирська область, Коростенський район

У Білокоровицькій сільській об’єднаній територіальній громаді відбувся святковий концерт до Дня захисника України!!

Дата: 15.10.2019 16:28
Кількість переглядів: 1519

Дякуємо Вам за мирне небо над головою!

Фото без опису

 14 жовтня ми відзначаємо одне із найголовніших державних свят — День захисника України. Не випадково воно припадає саме на християнське свято Покрови Божої Матері, яку здавна вважали берегинею українського козацтва і всіх, хто захищає Україну. У наші дні цей день наповнений новим важливим змістом. Бо нині, як ніколи, саме захисникам України ми завдячуємо спокоєм на рідній землі. Усі вони — військові, учасники бойових дій, волонтери й ті, хто вже демобілізований, — вибудували справжній щит на українських кордонах і щодня віддають своє здоров’я і життя за рідну Україну.

Фото без опису

   З метою гідного вшанування пам’яті та героїчних вчинків тих, що берегли та захищають кордони нашої держави у Білокоровицькій сільській об’єднаній територіальній громаді відбувся святковий концерт до Дня захисника України. Перед початком заходу в знак поваги перед пам’яттю і подвигом славних воїнів України - всі присутні вшанували хвилиною мовчання. Сільський голова Коцур Сергій Леонідович висловив слова вдячності захисникам та їхнім родинам, побажав мужності та стійкості духу, відзначив всіх 55 бійців громади грошовими преміями, а також подяками, а саме: Шибецького Максима Юрійовича, Городнього Юрія Анатолійовича, Жеревчука Анатолія Олександровича, Дейнеко Анатолія Миколайовича, Ренкаса Анатолія Петровича.   До заходу також приєднався помічник народного депутата України Володимира Юрійовича Арешонкова – Валерій Миколайович Троян, який від імені депутата відзначив подяками та грошовими преміями бійців Химича Петра Петровича, Колодюка Олександра Михайловича.

   Після чого співаки та танцюристи, аматорські колективи громади вражали присутніх гостей яскравими номерами, даруючи свою щирість та любов усім глядачам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь