A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокоровицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Щорічно за традицією, 21 вересня, мешканці Білокоровицької об’єднаної територіальної громади відзначають День села Білокоровичі.

Дата: 24.09.2019 15:04
Кількість переглядів: 1283

Фото без опису

Пахне рідне село: і цвітінням лугів, і роздоллям небес, і піснями гаїв, і полями, де сонячне світить чоло – пахне цвітом село».

Щорічно за традицією, 21 вересня, мешканці Білокоровицької об’єднаної територіальної громади відзначають День села Білокоровичі. Саме в цей день з'їзджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька. В цей день село, як завжди, радо зустрічає гостей.

На народні гуляння зібралися чи не всі жителі – від малого до великого.

Із теплими словами до своїх односельців звернувся Білокоровицькій  сільський голова Сергій Леонідович Коцур. Вітаючи односельчан зі святом, Сергій Леонідович, подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села. Також, побажав селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.

У цей день на свято приїхали також почесні гості: Народний депутат України Арешонков Володимир Юрійович, директор ДП «Білокоровицьке лісове господарство» Шевчук Юрій Іванович, голова Олевської районної ради Троц Віктор Миколайович, які привітали всіх присутніх та побажали жителям процвітання, а кожній родині — щастя, достатку, злагоди та добробуту.

Учні закладів загальної середньої та дошкільної освіти  вітали земляків поетичними рядками та музичними композиціями, які присвячувались і Україні, і рідному краю, і рідним батькам.  

Музичні вітання дарували  Білокоровицький ансамбль «Полісяночка», Новобілокоровицький ансамбль «Вербиченька», Бучманівський ансамбль «Роксолана» та гості із Олевського міського будинку культури.

Ведучі свята від усього серця вітали теплими словами односельчан. Не залишилися без уваги  наймолодший житель, найстарший житель, багатодітна сім’я, новостворена   сім’я.

Під час свята до уваги гостей була представлена виставка народних умільців села.

Свято проходило весело, панувала атмосфера злагоди , відчувалося, щодень села – це свято єднання. Саме в такі моменти особливо відчувається любов і гордість за свою малу батьківщину, охоплює відчуття єдиної родини.

Нехай і надалі село процвітає народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь