A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокоровицька громада
Житомирська область, Коростенський район

ОЗВУЧИЛИ ТАЛАНТИ БІЛОКОРОВИЦЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 23.09.2019 15:40
Кількість переглядів: 1169

Фото без опису

ОЗВУЧИЛИ ТАЛАНТИ БІЛОКОРОВИЦЬКОЇ ОБЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Вперше Олевська районна філія Житомирського ОЦЗ провела новий формат профінформаційного заходу. 21 вересня, під час святкування  Дня села Білокорвичі відбувся День кар’єри «Озвуч Талант Громаді».

Даний захід сприяв підвищенню інтересу мешканців та гостей ОТГ до пізнання світу професій, розширив уявлення про важливість професій в різних видах професійної діяльності та став своєрідним майданчиком для налагодження комунікації між центром зайнятості, об’єднаною територіальною громадою, роботодавцями, навчальними закладами, жителями та гостями громади.

Заступник директора Олевської районної філії Житомирського ОЦЗ Інна Дереновська ознайомила громаду із метою проведення Дня кар’єри.

За підтримки Білокоровицької сільської ради було створено локації мешканцям громади для презентації своїх талантів.

Талант завжди супроводжує відкриття, а відкриття — талант. Тому представники Білокоровицької ОТГ яскраво презентували свої захоплення та хобі.

Неймовірної краси вишиті картини показала жителям та гостям свята Тетяна Горпиніч із с. Бучмани.

Яскраві та неповторні декоративні вироби, прикраси для оселі ручної роботи презентували Лариса Лозко з донькою Галиною (с. Білокоровичі).

Колектив ЗДО №1 «Ромашка» (с. Білокоровичі) вражали всіх кулінарними ласощами та смаколиками.

Уні 8-9 класі Білокоровицької загальноосвітньої школи №1 зачарували гостей свята оригінальними прикрасами з бісеру  та милуючими око картинами.

Гість з Іванофранківщини Володимир Дячук  презентував кухонні та декоративні вироби з деревини,натуральні еко іграшки з глини, вовни та деревини, теплі вовняні вироби власного сімейного виробництва.

Активними учасниками заходу стали мешканці об’єднаної територіальної громади та учнівська молодь. 

Талант обумовлює високий рівень розвитку спеціальних здібностей, які дають людині змогу успішно, самостійно й оригінально виконати певну складну діяльність. Така сукупність здібностей дає змогу одержати продукт діяльності, який вирізняється новизною, високим рівнем досконалості і суспільною значимістю.

Захід пройшов у теплій, дружній атмосфері, допоміг жителям Білокоровицької об’єднаної територіальної громади ознайомитися з талантами, які живуть поруч. Багато гостей заходу зрозуміли, що і вони є талановитими у певному виді діяльності, адже дома і вишивають, і в’яжуть, виготовляють різні вироби та інше. Просто за результатами зустрічі учасники і гості зрозуміли, що іноді свої вміння варто виставляти на оцінку глядачам і це не лише приносить моральне задоволення, але й дає можливість додаткового заробітку.

Тому, беручи приклад з наших представників, жителі та гості об’єднаної територіальної громади, від малого до дорослого, долучалися до заходу за допомогою мотиваційного банера, на який прикріплювали наліпки та озвучували свій талант.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Наталія Головенко інформувала всіх бажаючих про стан ринку праці, державні соціальні послуги та про новації в роботі служби зайнятості.

Також було приділено увагу й учнівській молоді Білокоровицької об’єднаної територіальної громади. Діти брали участь у розважальних заходах, конкурсах та вікторинах, та водночас пізнавали цікавий і різнобарвний світ професій. Зокрема, під час інтерактивних ігор «Знавець професій», «Асоціація», діти відгадували професії за їх характеристиками, розповіли про особливості роботи в окремих сферах професійної діяльності тощо. Так дітки показували рівень обізнаності у світі професій, підтримати розвиток творчої діяльності. А ще провідний фахівець з профорієнтації Тетяна Корнєйчук продемонструвала учнівській молоді  Атлас професій майбутнього з доповненою реальністю, який дозволяє урізноманітнити процес пізнання світу професій сучасною молоддю. Діти мали змогу ознайомитись детальніше з назвами професій майбутнього та дізнатись про необхідні навики, знання та вміння для виконання певних видів робіт.

Учнівську молодь ознайомили з навчальними закладами Житомирщини, адже гідна освіта – перший крок до успіху. Бажаючим роздавали брошури та буклети профінформаційного характеру.

За результатами проведення заходу дійшли домовленості з керівництвом Білокоровицької об’єднаної територіальної громади про залучення служби зайнятості до проведення масових заходів, які організовуватиме громада.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь