A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокоровицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Свято День ПЕРЕМОГИ в нашій громаді

Дата: 10.05.2019 16:31
Кількість переглядів: 923

         9 травня 2019 року жителі Білокоровицької ОТГ відзначали День ПеремогиФото без опису74   роки тому наша Батьківщина салютувала своїм відважним воїнам, сповіщаючи на весь світ про закінчення війни про велику Перемогу.

    9 травня 2019 року біля Братської могили односельчанам загиблих на фронтах ВВВ (с.Білокоровичі) було проведено мітинг до Дня Перемоги за участю сільського голови Білокоровицької сільської ради Коцура Сергія Леонідовича, Загоровського Степана Петровича – відомого місцевого краєзнавця, письменника, автора книг «Голоси кургану» та «Білокоровичі – моє рідне село». Активну участь прийняли учні та працівники Білокоровицької загальнооосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Білокоровицької сільської ради Житомирської області та ансамбль «Полісяночка» КЗ «Центр культури та дозвілля Білокоровицької сільськох ради». З вітальним словом перед жителями громади виступив голова сільської ради Сергій Леонідович Коцур.

        Цього ж сонячного ранку в смт. Нові Білокоровичі (військове містечко) відбувся мітинг присвячений Дню Перемоги за участю ансамблю «Вербиченька» Новобілокоровицького клубу, учнів та працівників Новобілокоровицької загальнооосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Білокоровицької сільської ради Житомирської області. Не залишилися без уваги і жителі смт. Нові Білокоровичі (станція) де було проведено святковий концерт 08.05.2019 року до Дня Перемоги за участю ансамблю «Роксоляна» Бучманівського клубу та 09.05.2019 року мітинг присвячений Дню Перемоги за участю учнів та працівників Новобілокоровицької загальнооосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Білокоровицької сільської ради Житомирської області де з вітальними словами виступила староста Дорош Людмила Павлівна.

       В смт. Бучмани в приміщенні Бучманівського клубу 09.05.2019 року відбувся святковий концерт до Дня Перемоги, який подарували глядачам учасники ансамблю «Роксоляна» та учні Бучманівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Білокоровицької сільської ради Житомирської області.

       З повагою і трепетом вітаємо з Днем Перемоги! Світла пам'ять героям, подяка за мирне небо над головою, уклін земний за право на життя без страху війни, страху і болю. Нехай жодне покоління не знатиме скорботи, втрат, ворожого гніту. Нехай подвиги, відвага, мужність надихають людей, а свято залишає сльози щастя і зворушливу радість в сердці.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь