A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокоровицька громада
Житомирська область, Коростенський район

З 21.03.2019 по 25.04.2019 року проводиться щорічна акція «За чисте довкілля»

Дата: 24.04.2019 14:48
Кількість переглядів: 719

Фото без опису
З 21.03.2019 по 25.04.2019 року проводиться щорічна акція «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів», з метою забезпечення утримання території населених пунктів громади  у належному стані, створення сприятливих умов для життєдіяльності громадян, поліпшення екологічного стану та архітектурно-естетичного вигляду об’єктів. До акції «За чисте довкілля» долучилися заклади загальної середньої освіти та заклади дошкільної освіти. 
Працівниками, вчителями та учнями Бучманівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів було приведено до належного санітарного стану територію навколо школи, стадіон та дитячий майданчик, підбілено вапном дерева у шкільному саду, пофарбовано металеві та дерев’яні конструкції на стадіоні, вивезено сміття. 
Вчителями та учнями Новобілокоровицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 було прибрано від сміття узбіччя дороги від шкільного стадіону до залізничної зупинки, навколо залізничної зупинки «Нові Білокоровичі», майданчики у смт. Нові Білокоровичі, солдатське кладовище, висаджено дерева, підбілено сад Небесної Сотні, стовпчики огорожі навколо території школи, прибрано сміття, гілля дерев у парку пам’ятника воїнам-афганцям.
 Вчителями та учнями Білокоровицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 було прибрано територію школи та території, що прилягає до школи (вирубування чагарників, підгребли лист, зібрали сміття), підбілено дерева та бордюри, пофарбовано огорожі, підкопано клумби та насаджено квіти, прибрано біля  пам'ятника, що знаходиться на території школи.
Вчителями, представниками технічного персоналу та учнями Новобілокоровицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 було проведено масштабне прибирання пришкільної території, пофарбовано спортивний майданчик, підкопано клумби, висаджено квіти, прибрано біля братських могил, очищено водні джерела.

Працівниками Новобілокоровицького дошкільного навчального закладу №2 «Сонечко» в ході акції було частково відновлено огорожу(сітку) та побілено стовпчики, підбілено дерева, вирубано чагарники, почищено та пофарбовано опалювальні котли, побілено приміщення котельні та пофарбовано панелі, підфарбовано малі будівлі ігрових майданчиків, прибрано сміття, приведено в порядок клумби та висаджено квіти.

Працівниками Білокоровицького дошкільного навчального закладу №1 «Ромашка» було підкопано всі клумби та висаджено квіти, очищено доріжки та бордюри від трави, пофарбовано ігрові майданчики, побілено бордюри та панель навкруги садочка, приведені в порядок котельню(побілили в середині та зовні, почистили котли та димову трубу від сажі).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь