A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокоровицька громада
Житомирська область, Коростенський район

ОБИРАЄМО МАЙБУТНЮ ПРОФЕСІЮ РАЗОМ

Дата: 22.04.2019 15:58
Кількість переглядів: 895

Фото без опису

Протягом квітня фахівцями з профорієнтації Олевської районної філії Житомирського  обласного центру зайнятості було проведено профорієнтаційні заходи в закладах загальної середньої освіти Білокоровицької об’єднаної територіальної громади, зокрема у Білокоровицькій ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Новобілокоровицькій ЗОШ І-ІІІ ст. №2, Новобілокоровицькій ЗОШ І-ІІІ ст. №3 та Бучманівській ЗОШ І-ІІ ст.

На профорієнтаційних уроках «Обираємо професію разом» учні 8 класів ознайомилися зі світом професій та формулою вибору професії, визначилися з власними професійними інтересами та нахилами. Під час проведення профорієнтаційного заходу «Моє професійне майбутнє» учні 9 класів підвищили рівень поінформованості з питань профорієнтації, розширити знання про світ професій. Молодь 10-11 класів ознайомили з навчальними закладами Житомирщини та професіями майбутнього. Учні навчилися орієнтуватися у світі професій та отримали рекомендації та поради, щодо правил вибору майбутнього професійного шляху.

Для виявлення й розуміння, який вид діяльності більше підходить і стане правильним в майбутньому професійному визначені з учнями 9-11 класів було проведено профдіагностичне опитування та тестування на виявлення професійних інтересів, схильностей та професійної спрямованості.

Фахівці служби зайнятості презентували для учнів 9-11 класів  веб-базову платформу «Моя професія: консультаційна мережа» Державної служби зайнятості з професійної орієнтації та розвитку кар’єри, яка допоможе оцінити власні здібності, інтереси та можливості, усвідомлено обрати майбутню професію. Увагу дітей зосередили на тому, що декілька годин власного часу, витраченого на усвідомлення професійних вподобань, може вчасно та правильно оцінили власний потенціал.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь