Білокоровицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Щорічно 1-го червня в Україні та по всьому світу відзначається Міжнародний день захисту дітей

Дата: 14.08.2018 09:12
Кількість переглядів: 777

Щорічно 1-го червня в Україні та по всьому світу відзначається Міжнародний день захисту дітей, який покликаний привернути увагу до дітей та захисту їх прав та інтересів. По всіх населених пунктах Білокоровицької  ОТГ влаштували святкування з нагоди Дня захисту дітей. Для маленьких жителів громади біля Білокоровицького, Новобілокоровицького та Бучманівського Будинків культури директори та художні керівники, а саме: Валентина Ничипоренко та Валентин Мельник, Тамара Кузьмич та Олександр Борисовець, Лариса Левченко та Василь Степура, а також вчителі шкіл громади  підготували різноманітні забави,  ігри, конкурси та дискотеку. В Білокоровицькому Будинку культури до свята відбулися вистави: «Семеро козенят», та «Пан коцький»,  при  Нобілокоровицькому Будинку культури  відбулися  спортивні змагання серед дітей, які, як завжди, організував Михайло Грецько.  Призи та нагороди дітлахам були профінансовані за рахунок місцевого бюджету, а також за фінансової підтримки ДП Білокоровицьке ЛГ.        Дітки отримали позитивні враження від святкування.

         Для малечі, що проживають в смт. Нові Білокоровичі  1 червня відбулося  подвійне свято – відкриття дитячого ігрового майданчика, завдяки співпраці народного депутата України Володимира Юрійовича Арешонкова  та  Білокоровицької сільської ради. Завітали на подію: народний  депутат  України Володимир Юрійович Арешонков,  голова Білокоровицької сільської ради Сергій Леонідович Коцур, заступник сільського голови Тетяна Петрівна Содель,  директор Новобілокоровицької  ЗОШ  І-ІІІ ст.№3 Федір Васильович Балах, директор Новобілокоровицького БКП Михайло Васильович Стужук, жителі громади. Голова сільської ради  Сергій Леонідович, відкриваючи свято, подякував народному депутату за чудовий подарунок для малечі. Діти разом з Володимиром  Юрійовичем  перерізали стрічку  та залюбки опанували гірки, гойдалки, пісочницю. До того ж, кожен з них, отримав солодощі  від народного депутата.                                                                               По закінченню урочистого відкриття дитячого ігрового майданчика ще довго лунав дитячий сміх. І кожному, хто долучився до створення цього неймовірного заходу,  було зрозуміло: радість в дитячих очах – це насправді те, заради чого варто жити і працювати. Свято не відбулося б без спонсорської підтримки підприємств, які брали активну участь в облаштуванні ігрового майданчика, а саме:  ДП «Білокоровицьке ЛГ», Новобілокоровицьке БКП, ТОВ «Олімпік Колор». Дитячий сміх тепер лунає до пізнього вечора. А батьки мають можливість спостерігати за тим, як бавляться та набираються сил їхні дітлахи.

 

 

Вик: Тамара Ленч



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь