Білокоровицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Реалізовано черговий проект

Дата: 08.11.2017 11:38
Кількість переглядів: 959

Фото без описуЗакінчилися роботи по капітальному ремонту теплової мережі і системи опалення Новобілокоровицької загальноосвітньої школи I-III ступенів №3. Було виконано підземне і надземне безканальне прокладання теплових мереж по існуючих опорах із теплоізольованих металевих труб з пінополіуретаном в оцинкованій і поліетиленовій оболонці, установлення опалювальних сталевих радіаторів.

Проект «Капітальний ремонт теплової мережі Новобілокоровицької загальноосвітньої школи I-III ступенів №3 по вул.Довженка, 2 смт.Нові Білокоровичі Олевського району Житомирської області» було реалізовано за кошти державної субвенції в сумі 162,702 тис. грн.

Проект «Капітальний ремонт системи опалення Новобілокоровицької загальноосвітньої школи I-III ступенів №3 по вул.Довженка, 2 смт.Нові Білокоровичі Олевського району Житомирської області» реалізований: 1200,0 тис. грн. – субвенція на соціально-економічний розвиток, 213,0 тис. грн. – місцевий бюджет.

Дані проекти актуальні та необхідні для соціально-економічного розвитку громади, так як дасть можливість зменшити витрати місцевого бюджету на опалення приміщення. Втілення в життя запланованих заходів, дасть можливість гарантувати належні умови для навчання та виховання дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь